Gratis verzending
100 dagen uitproberen
Laagste prijzen
Meer dan 5.000.000 producten
Klantenservice
Terugbetalingen
Vanaf de leveringsdatum heb je 100 kalenderdagen om een ​​product te retourneren en de betaalde bestelling terug te ontvangen. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het dat u uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht verzendt voordat de herroepingstermijn van 100 werkdagen is verstreken.
Retour- en terugbetalingsprocedure
Om een ​​terugbetaling voor het geretourneerde product te ontvangen, volgt u de stapsgewijze procedure zoals hieronder beschreven:
Stap 1. Grandado informeren
U moet contact opnemen met Grandado om de retournering van een product te bevestigen.
Om uw herroepingsrecht uit te oefenen en de terugbetaling van de betaalde bestelling te ontvangen, moet u ons door middel van een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing om het contract te herroepen. Vul hiervoor het retourformulier
retourformulier
in. Het staat u vrij om elke andere ondubbelzinnige verklaring af te leggen waarin u uw beslissing om de overeenkomst te herroepen uiteenzet. U kunt bijvoorbeeld het model
herroepingsformulier
gebruiken zoals uiteengezet op de Grandado-site, of u kunt contact opnemen met onze
klantenondersteuning
. Houd er echter rekening mee dat het gebruik van het retourformulier de voorkeur heeft, omdat het voor ons handiger is om de elektronische retourorders te verwerken, en in dit geval worden de retourorders veel sneller verwerkt.
Stap 2. Retourorder verwerken
Na het invullen van het retourformulier nemen onze medewerkers van de retourafdeling binnen maximaal 2 werkdagen contact met je op en geven je het retouradres door. Zo kun je je bestelling veilig verzenden zonder dat deze zoekraakt.
Houd er rekening mee dat geen van beide adressen van Mediapress Ltd. geschikt is voor retourzendingen. Neem contact op met de klantenservice om uw product te retourneren.
Stap 3. Uw product retourneren.
U stuurt het product terug naar de handelaar of naar een persoon die door de handelaar is gemachtigd om de goederen in ontvangst te nemen, zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u het adres voor het retourneren van uw bestelling heeft gekregen .
Stap 4. Krijg je geld terug
Grandado zal alle van u ontvangen betalingen terugbetalen, zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u ons op de hoogte heeft gesteld van uw beslissing om het contract te herroepen.
Grandado voert de terugbetaling uit met hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt voor de oorspronkelijke transactie, tenzij de consument uitdrukkelijk anders heeft ingestemd en op voorwaarde dat de consument geen kosten in rekening brengt als gevolg van een dergelijke terugbetaling.
We kunnen wachten met de terugbetaling totdat we de goederen hebben teruggekregen, of totdat u het bewijs heeft geleverd dat u de goederen heeft teruggestuurd, al naar gelang welk tijdstip eerder valt.
Vergoeding verzendkosten in geval van retour
U moet de directe kosten van het terugzenden van de goederen dragen.
Terugbetaling voor de verkeerde, defecte, beschadigde of onvolledige producten:
Wanneer je een verkeerd, defect, beschadigd of incompleet product hebt ontvangen, moet een
retourformulier
via de klantenserviceportal worden verzonden met foto’s van het ontvangen product. Als de producten als defect worden beschouwd, kunnen ze worden terugbetaald tegen een gedeeltelijke of volledige terugbetaling op de creditcard of een andere toepasselijke betaalrekening. Houd er rekening mee dat kleine beschadigingen aan de verpakking niet als defect worden beschouwd.
Vergoeding van verzendkosten in geval van verkeerde, defecte, beschadigde of incomplete producten
In het geval van verkeerde, defecte, beschadigde of incomplete producten, dragen wij de kosten voor het terugzenden van de goederen.
In afwijking van het bovenstaande is Grandado niet gehouden tot vergoeding van de meerkosten indien de consument uitdrukkelijk heeft gekozen voor een andere leveringswijze dan de door de ondernemer aangeboden goedkoopste standaardleveringswijze.
Gratis verzending
100 dagen uitproberen
Laagste prijzen
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Mediapress LTD, Room D, Unit 2004, 20/F, Wing Tuck Commercial Centre, 177-183 Wing Lok Street, Sheung Wan HK, Hong Kong SAR.