Gratis verzending
100 dagen uitproberen
Laagste prijzen
Meer dan 5.000.000 producten
Klantenservice
Over ons
Grandado is een Chinees bedrijf, maar in veel opzichten werken we anders dan u gewend bent van een Chinees bedrijf. Naast het bieden van een lokale look en feel op onze website, beschouwen we het bieden van de beste service als onze belangrijkste focus. We geloven dat de enige manier om geweldige service te bieden is door lokaal aanwezig te zijn. Daarom hebben we besloten om samen te werken met een betrouwbare Engelse partner waar we geweldige klantenservice bieden en een deel van de marketing op de pagina. In China doen we ons uiterste best om mooie producten aan te bieden voor een nog hogere prijs. Zo ontvang jij als klant het allerbeste uit twee werelden!
Ervaring
Het Grandado - team heeft veel professionele ervaring als het gaat om het hosten van webshops. Uit deze ervaringen uit het verleden hebben we de basis gelegd voor Grandado. Klanten kunnen op ons vertrouwen: we weten welke producten waarnaar u op zoek bent, we weten hoe u ze wilt ontvangen en we weten wanneer u wilt dat ze beschikbaar zijn. Alle verbindingen die we de afgelopen jaren hebben gelegd, hebben ons gevormd tot de organisatie die we nu zijn: een organisatie die waar we trots op zijn. Je kunt van ons verwachten dat we zelf bij Grandado winkelen. We stellen strenge eisen aan onze webshops en producten, zodat we je de beste producten kunnen aanbieden. We bieden alleen een product aan bij Grandado als we er zeker van zijn dat het een bevredigende klantervaring oplevert.
Onze missie
De missie van Grandado is om u de beste producten tegen de laagst mogelijke prijzen aan te bieden. Ons brede en gevarieerde assortiment biedt genoeg keuze om elke consument tevreden te stellen. Door zo’n breed assortiment aan te bieden, proberen we een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken. Grandado zal altijd proberen om uitstekende en persoonlijke service te vertegenwoordigen. Een goede klantrelatie is voor ons erg belangrijk. Mocht u daarom vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan ontvangen wij deze graag.
Gratis verzending
100 dagen uitproberen
Laagste prijzen
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Mediapress LTD, Room D, Unit 2004, 20/F, Wing Tuck Commercial Centre, 177-183 Wing Lok Street, Sheung Wan HK, Hong Kong SAR.